Amuse

Amuse
By Reem en Tijn

donderdag 4 april 2013

Gerechten uit den ouden doosch

Gerechten

De meeste van deze gerechten komen uit Lokaal Zuid en zijn bedacht door Maurice Rootinck, alle gerechten op de foto zijn gemaakt door mij, 'inspired' door Maus.
Halve kreeft met een garnalen/asperge tosti en hollandaise saus.

Huisgerookte wilde Alaska zalm met aardappel garnituur en Asceto. 

Housesteak (black angus sukadestuk), met jus de veau, steak tartare en aardappel garnituur. 


Coquille en gamba op een tartaar van asperge

Niveau 2 afstudeer opdracht: Lamszadel met lamshaas, Jus van het Lam, tartaar van asperge, little gem en zeekraal.

Halve kreeft met Hollandaise, tuinerwtenzalf en sji-take paddenstoelen

Softshell Krab, met komkommer zoetzuur, shi-take en wasabimayonaise. 

Galantine van Parelhoen,farce en panchette, met geconfijte parelhoen poot, pomme dauphine, wilde spinazi en truffeljus. Mijn persoonlijke favoriet. 

Steak Bavette, Gebraisseerde witlof, champions en Jus de Veau. 

Visterrine, met tarbot en zalmmouse. 

Pietermanfilet met knolselderijcreme en seizoensgroente

Gebakken coquille met gemarineerd buikspek, Oosterse Jus de Veau Lak en lentegroente.

Op de huid gebakken kabeljauw met rode bietsaus en groene asperges

Huisgemaakte wildzijn bitterballen met mostermayonaise

Grove wildpate, met gemarineerd winterfruit, toast en salade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten