Gerechten
De meeste van deze gerechten komen uit Lokaal Zuid en zijn bedacht door Maurice Rootinck, alle gerechten op de foto zijn gemaakt door mij, 'inspired' door Maus.
|
Halve kreeft met een garnalen/asperge tosti en hollandaise saus. |
|
Huisgerookte wilde Alaska zalm met aardappel garnituur en Asceto. |
|
Housesteak (black angus sukadestuk), met jus de veau, steak tartare en aardappel garnituur. |
|
Coquille en gamba op een tartaar van asperge |
|
Niveau 2 afstudeer opdracht: Lamszadel met lamshaas, Jus van het Lam, tartaar van asperge, little gem en zeekraal. |
|
Halve kreeft met Hollandaise, tuinerwtenzalf en sji-take paddenstoelen |
|
Softshell Krab, met komkommer zoetzuur, shi-take en wasabimayonaise. |
|
Galantine van Parelhoen,farce en panchette, met geconfijte parelhoen poot, pomme dauphine, wilde spinazi en truffeljus. Mijn persoonlijke favoriet. |
|
Steak Bavette, Gebraisseerde witlof, champions en Jus de Veau. |
|
Visterrine, met tarbot en zalmmouse. |
|
Pietermanfilet met knolselderijcreme en seizoensgroente |
|
Gebakken coquille met gemarineerd buikspek, Oosterse Jus de Veau Lak en lentegroente. |
|
Op de huid gebakken kabeljauw met rode bietsaus en groene asperges |
|
Huisgemaakte wildzijn bitterballen met mostermayonaise |
|
Grove wildpate, met gemarineerd winterfruit, toast en salade |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten